23.2.2017. 11:34
1
Roditelji bili ubijeđeni da im je sin umro, a onda se "probudio" kada su ga donijeli pred raku
Sedamnaestogodišnji Indijac Kumar Marewad bio je u jako teškom stanju kada ga je napao i ugrizao bijesni pas, te ga je usmrtio - barem su tako mislili svi koji su ga pronašli.

Piše: Haris Ahbabović

Nakon nekoliko sati provedenih na aparatima u bolnici, njegova porodica odlučila je da ga odvede kući kako bi tamo proveo svoje poslednje trenutke.

Kako su njegovi roditelji Ningapa i Manyula rekli, mladić je prestao da diše i bili su sigurni da je umro. Zamolili su komšije iz sela da sve pripreme za sahranu i nosili su sina dva kilometra do groblja.

Taman kada su došli na mjesto gdje su planirali da ga ukopaju, Kumar je otvorio oči i počeo da diše, rekli su njegovi roditelji.

Odmah su ga odvezli u bolnicu, gdje je nastavio liječenje. Roditelji, iako šokirani i u nevjerici, izjavili su da su presretni jer je njihov sin, koji je prestao da ide u školu kako bi njima pomagao, ponovo sa njima, prenosi Kurir.

IndijaSmrt
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.