24.2.2017. 13:42
0
Turska: U autobusu pronađeno 108 kilograma heroina
Četiri osumnjičene osobe u pritvoru su nakon što je više od 100 kilograma heroina pronađeno u autobusu u južnoj turskoj pokrajini Adana, naveo je policijski službenik, prenosi Anadolu Agency (AA).

Izvor iz policije, koji je želio da ostane anoniman, dodao je da su policajci, te pripadnici odjeljenja za borbu protiv krijumčarenja i odjela za organizovani kriminal, djelovali nakon što su dobili dojavu da zaustave vozilo, koje je krenulo u istočnu pokrajinu Van.

U paketima koji su se nalazili skrivenoj pregradi ispod pomoćnog sjedišta, pronađeno je 108 kilograma heroina i 120 kartona cigareta.

(Anadolu Agency)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.