27.2.2017. 18:32
0
Devet Iračana silovalo 28-godišnju učiteljicu u Beču: Iživljavali se nad njom, a onda pravili selfieje
Austrijsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv devet Iračana zbog silovanja Nijemice, inače učiteljice po zanimanju u novogodišnjoj noći 2016. godine u Beču, prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Ova grupa Iračana je primijetila pijanu Nijemicu (28) ispred jednog poznatog bečkog lokala u samom centru grada, a tada su je odvukli u jedan stan u Beču.

Nakon toga su se iživljavali na djevojci, prisiljavajući je na seksualni odnos i oralni seks. Bez imalo milosti naizmjenično su je silovali ne obazirući s ena njene vapaje i zdravstveno stanje. Glavno osumnjičeni se izjasnio krivim za djelo koje mu se stavlja na teret. Ostali su negirali da su u to vrijeme bili u stanu, dok je jedan Iračanin čak rekao da se u trenutku silovanja nalazio u vozu ka Linzu.

Nakon što su završili sa zločinom, pravili su selfieje sa svojom žrtvom. Presuda manijacima iz Iraka će biti ozrečena tokom ove sedmice.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.