27.2.2017. 18:55
0
Tatinim Porscheom napravio masakr: Poginuo sin grčkog milionera, ubio dijete i još dvije osobe
Sin vlasnika grčkog lanca prodavnica “Jumbo”, George Vakakis (24 ) poginuo je jučer u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Atina – Lamija.

On je, vozeći očev “Porsche” ogromnom brzinom izletio sa puta uletio na parking i zabio se u parkirani automobil “honda”. Udarac je bio toliko silovit da su oba vozila u sekundi eksplodirala, prenosi Kurir.

U ovoj jezivoj saobraćajnoj nesreći, poginuli su George Vakakis, njegov prijatelj, koji se nalazio u “Porscheu”, kao i žena (33) i njena trogodišnja djevojčica, koji su bili parkirani u “hondi”.

Suprug nesrećne žene je ostavio nju i kćerku u automobilu na parkingu, da bi otišao u toalet. Kada je čuo eksploziju, izjurio je napolje i vidio vozila u plamenu. Potrčao prema vozilu da bi pomogao svojoj ženi i kćerki, ali kako su rekli očevici to je bilo nemoguće.

Tijelo Vakakisa je bilo potpuno ugljenisano, a njegovog prijatelja, koji je od silene udara izletio iz “Porschea”, pronađeno je desetine metara od nesreće.

(Merima Druškić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.