18.3.2017. 22:30
0
SAD - Privedena osoba koja je pokušala da uđe u krug Bijele kuće
Bijela kuća je danas saopčila da je privedena jedna osoba koja je preskočila nisku metalnu barijeru ispred Bijele kuće.

To se desilo nedjelju dana nakon što je slučaj sa još jednim upadom u taj prostor pokrenuo pitanja oko propusta u sigurnosti koju nadzire američka tajna služba, prenosi agencija AP.

Portparol Bijele kuće Sean Spicer je na Twitteru napisao da je jedna osoba preskočila postolje za bicikle na Aveniji Pensilvanija, ali da nije uspjela da uđe na samo imanje oko Bijele kuće.

Spicer je dodao da je tajna služba sjajno reagovala.

Predsjednik Donald Trump se danas nije nalazio u Bijeloj kući, a on sa porodicom provodi vikend na imanju u Palm Bichu na Floridi.

Najnoviji incident je usljedio nakon što je prije nedjelju dana jedan muškarac ušao u krug Bijele kuće i ubrzo potom uhapšen, podsjetio je AP.

(FENA/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.