23.3.2017. 10:02
0
Polio trogodišnju kćerku benzinom i zapalio jer je “prelijepa”
Edward Herbert (43) optužen je za polijevanje svoje trogodišnje kćerke benzinom. Napravio je to ispred svoje partnerice nakon što su cijeli dan pili i uživali kanabis u Perthu u Australiji.

Zatim je zapalio djevojčicu i zalio drugu, sedmogodišnju kćer, javlja Metro.

Mlađa kći je zadobila opekline na licu i gornjem dijelu tijela. Potrebna joj je operacija i tretmani laserom.

Na sudu se saznalo kako je Edward svoju kći tada, oko ponoći, nazvao kučkom i zaprijetio joj da će ju ubiti.

Komšija Daniel McMillan je čuo da se nešto događa u kući pa je došao i zatekao Edwarda kako pije pivo u kuhinji.

Edward je tada rekao komšiji da su to njegova djeca i da im može raditi što god hoće. Također, rekao je kako je njegova mlađa kći previše lijepa te da ju je zato zapalio, piše “Index“.

Priznao je zločin, ali tvrdi da je tada bio neuračunljiv te da zbog toga ne može biti kriv. Sude mu za pokušaj ubistva, da je prijetio partnerici da će ju ubiti te da je bio naoružan nožem.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.