26.3.2017. 9:16
0
Putinove kćerke čuvane kao malo vode na dlanu: Uvijek sa bedemom od obezbjeđenja
Marija (30) i Jekatarina (28) kćerke su ruskog predsjednika Vladimira Putina i njegove bivše supruge Ljudmile.

Generalno, o njima se malo zna i to najmanje u Rusiji gdje su obje Putinove nasljednice čuvane kao malo vode na dlanu.

Uvijek sa bedemom od obezbjeđenja i daleko do očiju javnosti, brižljivo su sklanjane od potencijalnih napadača tako da većina Rusa i ne zna kako one izgledaju, a da ih vide na ulici ne bi im ni palo na pamet da bi to mogle biti upravo Putinove kćerke.

Prema neprovjerenim glasinama, Putin je poslije rastanka od Ljudmile, od koje je razvod zvanično okončan tek prošle godine, u višegodišnjoj vezi sa gimnastičarkom i olimpijskom šampionkom Alinom Kabaevom s kojom navodno ima još jednu kćerku i sina.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.