28.3.2017. 10:09
0
Donald Trump čestitao Angeli Merkel izbornu pobjedu CDU-a u pokrajini Saarska
Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je telefonski čestitao njemačkoj kancelarki Angeli Merkel na pobjedi njene stranke na regionalnim izborima.

Predsjednik je razgovarao s njemačkom kancelarkom Merkel i indijskim premijerom Narendrom Modijem kako bi im čestitao na uspjehu njihovih stranaka na nedavnim izborima, rekao je glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer, prenosi Hina.

Na nedjeljnim izborima za lokalni parlament njemačke savezne pokrajine Saarske, Kršćansko-demokratska unija (CDU) kancelarke Merkel izišla je kao pobjednik.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.