18.4.2017. 8:54
0
Trump čestitao Erdoganu pobjedu na referendumu
Donald Trump čestitao je turskom predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoganu na njegovoj pobjedi na referendumu koji mu je dao veće ovlasti.

Američki predsjednik u telefonskom razgovoru također je zahvalio Erdoganu na podržavanju američkog raketnog napada na zračnu bazu sirijske vojske 7. aprila, javlja BBC.

Promjene je na referendumu podržalo 51,4 posto turskih glasača.

Erdogan je odbacio kritike od strane međunarodnih posmatrača koji su kazali da je kampanja vođena u „nejednakim uslovima“, te im je poručio da bi trebali „znati gdje im je mjesto“.

(FENA/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.