23.4.2017. 22:00
0
Da li ključ nestanka malene Maddie leži u misterioznom pozivu?
Misteriozan telefonski poziv možda je ključ za rješenje nestanka Britanke Madeleine McCann. Navodno je taj poziv bio trik koji je policiju odvukao na drugo mjesto.

 Naime, 16 minuta nakon što je prijavljen nestanak djevojčice  policija je dobila misteriozan poziv. Prijavljena je provala i policija je otišla na drugo mjesto čime je izgubila dragocjenih sat vremena u potrazi za curicom, a time su otmičari navodno dobili na vremenu. 

Policija u Lagosu dobila je poziv od kompanije za alarmne sustave u Lisabonu, pišu britanski mediji. Zbog toga je na intervenciju nestanka Britanke odgovorilo samo nekoliko policajaca.

Istražitelj Paulo Pereira Cristovao je pak u nedjelju za Mirror rekao kako vjeruje da su otmičari curicu odnijeli i sakrili u tunele pećina koje se nalaze u blizini resorta u kojem je nestala. Kaže i kako te pećine nikada nitko nije pretražio. Cristovao je rekao i kao misli da su se roditelji ponijeli neodgovorno jer su djecu ostavili samu u apartmanu, ali misli da oni nemaju veze s nestankom Madeleine. Rekao je i kako vjeruje da se dogodio niz propusta i grešaka u istrazi i potrazi, prenose 24sata.hr.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.