30.4.2017. 11:55
0
Izraelski doseljenik pregazio vozilom palestinskog dječaka u Hebronu
Izraelski doseljenik pregazio je vozilom četverogodišnjeg palestinskog dječaka u Hebronu na Zapadnoj obali i pobjegao s mjesta udesa, javlja agencija WAFA.

Vozač je udario Murada al-Razema, koji je s teškim ozljedama prebačen u bolnicu. Dječak je u stabilnom stanju, saopćile su lokalne službe.

S druge strane, izraelske snage sigurnosti su, u slučaju koji se dogodio 19. aprila, odmah ubile Palestinca koji je učestvovao u saobraćajnom udesu južno od Betlehema, jer su navodno sumnjali da namjerava pregaziti izraelske doseljenike.

Palestinske vlasti su nakon toga objavile fotografije s lica mjesta na kojim se vidi da je mladić udario u autobus te da nije bilo nikakve namjere da izazove nesreću.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.