1.5.2017. 21:40
0
Trump kazao da više nije u kontaktu s Obamom
Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je potvrdio da više nije u kontaktu s bivšim predsjednikom Barackom Obamom, još jednom optuživši svog demokratskog prethodnika za prisluškivanje.


“Bili smo si dobri, ali poslije smo imali poteškoća (…) za me su djela puno važnija od riječi. A vi znate što se dogodilo s prisluškivanjem, cijeli svijet je vidio što se dogodilo”, kazao je Trump u intervjuu za CBS.

“Mislim da to nije bilo korektno”, nastavio je Trump. U razgovoru za emisiju “CBS This Morning”, Trump je ponovio da je Obama bio dobar na riječima, ali da nakon prisluškivanja više nije s njim u kontaktu. Novinaru je kazao da sam izvuče zaključke i da on ima svoje mišljenje te je intervju naglo okončao, prenosi Hina.

On je Obamu za prisluškivanje Trump Towera prvi puta optužio početkom ožujka, no to još uvijek nije potvrdio ni jedan američki visoki dužnosnik.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.