7.5.2017. 17:40
0
Pariz: Evakuirano dvorište Louvrea, pronađena sumnjiva torba
Dvorište ispred pariškog muzeja Louvre evakuirano je danas zbog sumnjive torbe, potvrdili su iz izbornog štaba Emmanuela Macrona, kandidata za predsjednika Francuske, koji se danas natječe u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Macron je u dvorištu planirao pobjedničko slavlje nakon što budu objavljeni rezultati izbora u kojima, prema anketama, vodi ispred Marine Le Pen, desničarske kandidatkinje, javljaju “Agencije”.

Policija je i ranije Louvre držala pod snažnim mjerama sigurnosti nakon nedavnom terorističkog napada. Ovaj put su saopćili da se provode “preventivne sigurnosne mjere“.

Više od 50.000 policajaca i vojnika je raspoređeno širom zemlje kako bi osigurali održavanje drugog kruga predsjedničkih izbora.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.