17.5.2017. 10:23
3
Državljanka BiH kamperom namjerno usmrtila motociklistu u Italiji
Državljanka BiH Laura Sulejmović (21) uhapšena je nakon što je priznala da je kamperom usmrtila motociklistu Oresta Đijanotu (58) nedaleko od Torina u Italiji. Tragedija se dogodila prošle sedmice, a ova saobraćajka izazvala je niz reakcija u Italiji.
Prema riječima očevidaca, sve se odigralo tako što je osoba za volanom kampera, kada se našla ispred motocikliste, namjerno skrenula u njegovu stranu, udarila ga i pobjegla. Pola sata nakon nesreće, dok je policija radila uviđaj, na mjestu nesreće pojavio se sporni kamper iz kojeg je izašla Sulejmović i rekla da je ona skrivila nesreću te da je pobjegla iz straha, piše Avaz.

Kako su ispričali očevici, za volanom pomenutog vozila navodno je bio muškarac. Ovaj slučaj izazvao je niz negativnih komentara na društvenim mrežama u kojima se poziva na linč i protjerivanje Sulejmović, zbog čega je reagovala i policija, piše Avaz.

(Alen Avdić) 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.