11.6.2017. 15:30
0
Dvije djevojčice umrle nakon što ih je majka ostavila u vozilu više od 15 sati
Dvije djevojčice od jedne i dvije godine smrtno su stradale nakon što ih je majka ostavila više od 15 sati same u vozilu, u slučaju koji je šokirao Teksas, prenosi CNN. Devetnaestogodišnja majka je djevojčice dovela u bolnicu u teškom i nesvjesnom stanju tvrdeći da su se igrale napolju i nečim otrovale, ali je istragom utvrđeno stravično zlostavljanje.
Amanda Hawkins će biti optužena za ugrožavanje sigurnosti djece, a optužbe bi mogle biti teže, navodi lokalna policija. Ona je svoje kćerke Brynn Hawkins(1) i Addyson Overgard-Eddy (2) zaključala u automobil i otišla se zabavljati sa prijateljima u kući. Oni koji su bili u kući su čuli plač djece, ali niko nije reagirao. Nesretne djevojčice su bile u autu od navečer do sutradan u podne.

Majka se u kući zabavljala sa 16-godišnjim prijateljem i društvom. Tek nakon više od 15 sati ih je u nesvjesnom stanju izvadila iz vozila i pokušala okupati. Istražiteljima je rekla da ih nije odmah odvela u bolnicu, jer "nije htjela upasti u nevolje". Uzrok smrti još uvijek nije utvrđen, ali je zakazana autopsija.

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.