30.6.2017. 20:50
0
Voditelji uzvraćaju udarac: 'Donald Trump nije dobro'
Dan nakon što ih je američki predsjednik izvrijeđao na Twitteru, voditeljski duo Mika Brzezinski i Joe Scarborough uzvratio je udarac, preokrenuvši priču na predsjednikovo "besmisleno ponašanje" i njegovo duševno zdravlje.

- Mi smo dobro. Ova zemlja nije - rekao je Scarborough u petak u emisiji "Morning Joe".

Brzezinski je komentirala da je Trumpovo ponašanje "zastrašujuće i veoma tužno za našu zemlju", javlja CNN.

- On napada žene jer ih se boji - kazao je Scarborough.

Jedan od njihovih gostiju, stručnjak za marketing Donny Deutsch, izjavio je da predsjednik "nije pri zdravoj pameti", dok je Brzezinski dodala da je "veoma zabrinuta".

Brzezinski i Scarborough u petak su u kolumni u Washington Postu pod nazivom "Donald Trump nije dobro" naveli da se "američki čelnicii i saveznici ponovo pitaju da li je taj čovjek sposoban da bude predsjednik".

- Mi imamo svoje sumnje, ali oboje smo sigurni da taj čovjek nije mentalno sposoban da nastavi gledati našu emisiju, 'Morning Joe' - piše ovaj voditeljski dvojac.

Oni stoga predlažu da Trump gleda isključivo jutarnju emisiju "Fox & Friends", čiji su voditelji Trumpovi simpatizeri.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.