24.7.2017. 15:18
0
Studentica optužena zbog silovanja maloljetnog dječaka
Studentica Taylor Ashton Moseley iz Sjeverne Karoline optužena je za silovanje 14-godišnjeg mladića, saopštila je policija.

Ova 20-godišnjakinja i tinejdžer zajedno su radili u baru u gradu Surf Cityju u Sjevernoj Karolini, a službeno ih je upoznao zajednički prijatelj. 

Djevojka je optužena nakon što je dječakova majka otkrila da je dvojac bio u vezi nakon čega je sve prijavila policiji. 

Vezu su navodno održavali u maju sve dok ih dječakova majka nije otkrila. Ona je Taylor i prijavila policiji, a protiv mlade studentice kasnije je podignuta optužnica za nedopuštena ponašanja spolne naravi s djecom, odnosno za silovanje te za spolni odnos s maloljetnom osobom, piše The Independent. 

Moseley je inače, studentica na Univerzitetu East Carolina, a trenutno se nalazi u zatvoru te čeka suđenje. Ranije joj je određena jamčevina od 225.ooo dolara. Ovo je najnoviji slučaj u SAD-u koji tereti ženske osobe za seks s maloljetnicima. 

Tako je ranije ove godine, također u Sjevernoj Karolini, 25-godišnja učiteljica optužena za seks s trojicom tinejdžera. Sjeverna Karolina inače se smatra konzervativnom državom s jakom religijskom tradicijom. U toj se američkoj državi 16-godišnjakinje zakonski mogu vjenčati, uz suglasnost roditelja, a to mogu učiniti i 14-godišnjakinje, ako su trudne, piše Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.