18.8.2017. 20:45
0
Osnivač Facebooka dobio kćerku i ide na dvomjesečni dopust
Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg objavio je danas da će uzeti dva mjeseca odsustva zbog rođenja njegove druge kćerke, javlja Reuters.

Zuckerberg je rekao da će iskorisiti priliku da kao otac uzme „porodiljski dopust“ u dijelovima. Mjesec sada, a mjesec u decembru ove godine.


- Bit ću mjesec danas s Priscillom, a onda ću se vratiti na posao, pa ponovo u decembru s porodicom – napisao je jedan od najbogatijih ljudi današnjice. Par već ima jednu kćerku koja se rodila 2015. godine.

(FENA/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.