19.9.2017. 19:50
0
Uhapšen Dražen Dakić iz BiH koji je u Njemačkoj ubio sina i još dvoje ljudi
Dražen Dakić iz Bosanske Gradiške za kojim se tragalo šest dana jer je ubio sopstvenog sina i još dvoje ljudi, uhvaćen je, javljaju njemački mediji.

Njemački javni tužilac bio je raspisao nagradu od 5.000 eura za informacije koje će dovesti do njegova hapšenja. 

NRWZ piše da je policija tokom potraga koncentrisala se na šumu u blizini mjesta zločina, ali i na pravcu prema Hrvatskoj.  Podsjetimo, Dakić je prošli četvrtak naveče upao u kuću u Vilingendorfu, mirnom mjestu na jugozapadu Njemačke i ubio troje ljudi. 

Dražen je, kako pišu njemački mediji, ušao kroz baštu i počeo pucati odmah s terase na bivšu suprugu i njene goste, koji su se okupili kako bi proslavili dječakov polazak u školu.  Ubio je svog sina Darija (6), ženinu prijateljicu (29) te ženinog novog momka (34). Njegova supruga, inače porijeklom iz Latvije, uspjela je pobjeći iz kuće kod komšija kad je Dražen počeo pucati i tako se spasila, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.