20.10.2017. 19:23
2
Uznemirujući snimak: 20-godišnja kćerka ukrajinskog milionera se trkala na ulici, a onda se zabila u pješake i ubila pet osoba
Kćerka poznatog ukrajinskog oligarha, Alena Zajceva, automobilom se zaletjela u pješake na trotoaru u gradu Harkovu i tom prilikom ubila petoro ljudi, prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović
 
Zajceva (20) je prošla kroz crveno svijetlo i pri brzini skoro duplo većoj od dozvoljene uletjela među grupu ljudi.
 
Novi snimak bi mogao da dokaže da je na semaforu stajalo još jedno vozilo sa kojim se Zajceva trkala, ali je poslije prolaska na crvenom izgubila kontrolu nad vozilom. Također, otkriveno je da je Zajceva već četiri puta do sada dobijala kazne za prebrzu vožnju.
 
Kako pišu mediji, odmah su dojurila dva džipa sa naoružanim tjelohraniteljima, koji su Zajcevu zaštitili od razbjesnelih svjedoka nesreće.
 
Inače, Zajceva je kćerka miltimilionera Vasilija Zajceva, direktora lokalne energetske kompanije.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.