21.10.2017. 11:04
0
Brat ubio brata zbog žene: Bila u braku sa starijim bratom, onda živjela s mlađim, pa se viđala sa obojicom
Ruska policija uhapsila je 36-godišnjeg muškarca iz Almetjevska, zbog sumnje da je pretukao svog 53-godišnjeg brata do smrti, a potom je njegovo tijelo stavio u gepek automobila i sjurio vozilo u rijeku, prenosi danas Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Stravičan zločin dogodio se 24. septembra ove godine, a kako navode mediji, svemu je prethodila svađa braće zbog žene. Kako se navodi, supruga starijeg ga je napustila prije 10 godina i otišla da živi sa njegovim mlađim bratom, prenosi Avaz.

Nakon nekog vremena ponovo je počela da se viđa sa obojicom. Kada je mlađi brat za to saznao odjurio je kod starijeg i nasrnuo na njega. On je bratu zadao nekoliko udaraca u glavu, od kojih je jedan bio smrtonosan. 

Kada je shvatio da je ubio brata, njegovo tijelo zapakovao je u gepek "Lade", i vozilo potom sjurio u rijeku. Nekoliko dana kasnije policije je pronašla vozilo i izvukla ga iz rijeke. Istragom su brzo došli do ubice, koji je odmah i priznao zločin. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.