4.11.2017. 17:02
0
Video iz Danske: Danska ministrica za izbjeglice se vozila u autu koje je pregazilo nezadovoljne izbjeglice
Policajci su evakuisali ministricu Danske za migraciju, Inger Stojberg, iz centra za deportaciju, jer su zbog njene posjete počeli neredi, piše danski list Lokal, a prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Ona je doputovala u centar za deportaciju i pitala jednu porodicu migranata kako živi. Ostalim stanarima kampa se to nije dopalo, jer su se svi spremali za njenu posjetu. Oni su ispekli kolače sa natpisom „mi nismo kriminalci“. 

Međutim, Stojbergova je posvetila pažnju samo jednoj porodici. Pojavile su se glasine da će navodno ministrica dati toj porodici izbjeglički status, što je pogoršalo stanje, pa su izbili neredi.

Obezbjeđenje ministrice je izvelo nju napolje. Do tog trenutka oko njenog automobila se bilo okupilo nekoliko desetina ljudi koji su smetali Stojbergovoj da ode. Jedna žena se bacila na automobil, ali je vozač ministrice nastavio da vozi, a zatim je pregazio.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.