19.11.2017. 19:00
0
Muškarac uhapšen kada je probao da preskoči ogradu kod Bijele kuće
Američka Tajna služba uhapsila je osobu koja je pokušala da preskoči sigurnosnu barijeru postavljenu duž vašingtonske Avenije Pensilvanija oko Bijele kuće, dok se tu unutra nalazio predsjednik SAD Donald Trump


Agencija navodi da je Tajna služba na Twitteru objavila da je u osam sati jutros po lokalnom vremenu ta osoba pokušala da preskoči metalnu barijeru koja je postavljena kao drugi red zaštite Bijele kuće, pored ograde koja se nalazi oko nje. 

Ova barijera je postavljena nakon serije incidenata u kojima su osobe preskakale ogradu Bijele kuće posljednjih godina, uključujući i slučaj muškarca koji je 2014. uspio da uđe u rezidenciju američkog predsjednika.

Navodi se da je pješacima nakon jutrošnjeg incidenta privremeno bilo zabranjeno da prolaze tim područjem, a Tajna služba nije navela nikakve druge detalje, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.