20.1.2018. 18:27
0
Nesavjesna majka iz Rusije "prodavala" tijelo svoje 13-godišnje kćerke ruskom tajkunu za 20.000 dolara
Irina Gladkik iz Rusije (35) uhapšena je poslije pokušaja da proda svoju 13-godišnju kćerku jednom ruskom tajkunu za milion i po rubljim, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Tačnije, nesavjesna majka je trebala da uzme novac kako bi ruski tajkun spavao sa njenom 13-godišnjom kćerkom i proveo noć s njom.

Irina i njena prijateljica odletjele su iz Čeljabinska za Moskvu sa maloljetnom djevojčicom kako bi prodale njeno tijelo ruskom tajkunu za oko 20.000 dolara.

Majka je priznala zločin tokom ispitivanja, na šokantnom snimku koje je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije.

"Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša koji bi nam platio za seksualne usluge moje kćerke", rekla je nesavjesna majka.

Nesavjesna majka je uhapšena, a prijeti joj ozbiljna zatvorska kazna.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.