22.1.2018. 17:01
0
Berlusconi: Milan je toliko loš da ih više ne gledam
Italijanski nogometni velikan Milan posljednjih godina se muči na terenu, daleko je od visina koje navijači priželjkuju, uprkost tome što su kineski vlasnici najavili preporod.

Bivši gazda 'crveno-crnih' Silvio Berlusconi otišao je tako daleko da je rekao kako uopće više ne gleda 'svoj klub'.

- Ne gledam ih više jer je njihov stil igre protiv svih mojih nogometnih principa, s kojima sam postao najuspješniji predsjednik u klupskoj historiji - rekao je Berlusconi, prenosi 'Goal'.

Dodao je da u Milanu nisu slijedili njegove upute i zato je sada takva situacija.

Berlusconi je vodio Milan 30 godina, a njegov je klub danas, nakon 220 miliona eura uloženih ljetos u pojačanja, sedmi na tabeli s 23 boda manje od vodećeg Napolija.

(FENA/Ajla Hurko)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.