25.1.2018. 17:30
0
Oprah Winfrey: Ne zanima me kandidatura za predsjednika SAD-a
Oprah Winfrey je u izjavio američkim medijima odbacila mogućnost da se kandidira za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, javlja BBC. Winfrey je navela da „nema DNK“ za takvo nešto.

U medijima se spekuliralo o tome nakon što je na dodjeli Zlatnog globusa najmoćnija žena američkog šoubiznisa održala pravi politički govor. Čak se govorilo o tome da ima kontakte s Demokratima kako bi se suprotstavila Donaldu Trumpu na izborima 2020. godine.

- Uvijek sam jako dobro znala i bila sigurna u to šta mogu, a šta ne mogu raditi. A, to je nešto što me uopće ne zanima – rekla je Winfrey.

Trump je, nakon prvih informacija o njenoj kandidaturi za predsjednika SAD-a, rekao da bi mogao pobjediti Winfrey. 

 (FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.