28.1.2018. 21:00
0
Izetbegović i Vučić sutra sa Erdoganom u Ankari
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otputovao je za Tursku, gdje će sutra (ponedjeljak) razgovarati sa predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom i bošnjačkim članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.

- U ponedjeljak ću imati sastanak sa predsjednikom Turske, tamo će doći i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, da razgovaramo o odnosima Srba i Bošnjaka, o odnosima i pravoslavaca i muslimana, da vidimo kako to u budućnosti možemo zajednički da sagledamo - rekao je ranije Vučić u Davosu.  

Očekujem da će u fokusu sutrašnjeg susreta člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića i predsjednika Srbije Aleksandar Vučić s predsjednikom Turske Erdoganom u Ankari, biti određeni projekti, odnosno nova investiciona ulaganja.

Od ovog susreta se očekuje da će u fokusu, osim dobre saradnji biti i određeni projekti, odnosno moguća nova investiciona ulaganja. 

Iz Predsjedništva BiH je ranije potvrđeno da će Izetbegović i Vučić, 29. januara imati susret sa Erdoanom. 

Očekuje se da će tema razgovora biti saradnja u regiji i trasa brze ceste Sarajevo - Beograd, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.