12.2.2018. 19:51
0
Meksiko: Oteta dvojica agenata jedinice za borbu protiv organizovanog kriminala
Meksičke vlasti tragaju za dvojicom otetih agenata, saopćeno je danas, nakon što se u javnosti pojavio snimak na kojem se vide agenti okruženi maskiranim naoružanim muškarcima.

Na video-snimku, koji je ovog vikenda objavljen na internetu vide se dva agenta, koji su dio jedinice za borbu protiv organiziranog kriminala SEIDO, kako kleče vezanih ruku.

Na snimku se čuje glas muškarca koji čita tekst u kojem se kaže da će i drugi agenti biti oteti zbog proizvoljnih hapšenja vlasti, pljačke, mučenja osumnjičenih i silovanja žena i djece, prenosi Avaz.

Prema nekim izvorima, narko kartel "Halisko Nova generacija" stoji iza otmice, ali to još nije potvrđeno.

Dvojica agenata vode se kao nestali od 5. februara. Oni su oteti dok su bili na odmoru u mjestu Najarit, na obali Tihog okeana.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.