23.2.2018. 20:35
0
Dvije osobe ubijene ispred jedne banke u Zurichu
Dvije osobe su ubijene ispred poslovnice banke u švicarskom gradu, ali policija je objavila da nije riječ o terorizmu, prenosi BBC.

Pucnjava se dogodila u samom centru grada, ali nije poznato šta je motiv niti ko je napadač. Svjedoci su ispričali da je jedna muška osoba ubijena na licu mjesta, dok je druga kasnije preminula od posljedica ranjavanja. Najmanje pet pucnjeva su čuli, a policija je blokirala područje.

Prema nekim informacijama čovjek je prvo pucao u jednu osobo, a onda izvršio samoubistvo, ali te informacije nisu potvrđene, kao ni identitet žrtava.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.