17.3.2018. 18:15
0
Beč: Bolnica platila 95.000 eura vidovnjaku da je "zaštiti"
Austrijske sanitarne vlasti ostale su zatečene, a mediji se odlično zabavljaju na račun ugovora vrijednog 95.000 eura, koji je jedna bolnica u Beču potpisala s lovcem na štetne valove angažiranim da energetski pročisti novosagrađenu bolničku zgradu.

Svoje mišljenje o aferi rekla je i bečka biskupija, koja je na Twitteru ocijenila da nije trebalo angažirati skupog lovca na negativnu energiju jer bi i crkveni blagoslov bio sasvim dovoljan, pa i jeftiniji.
Stručnjak, kojeg je bolnica KH Nord angažirala da energetski potpuno očisti novu zgradu, potpisao je s ovom medicinskom ustanovom ugovor vrijedan 95.000 eura.

Projekt je obustavljen nakon što je afera procurila u javnost na gradilištu bolnice čije je otvorenje najavljeno za kraj godine.

Energetski stručnjak je zapravo prodavač automobila koji se dodatno bavi neutraliziranjem protoka neprirodne energije.

On je oko bolnice trebao postaviti zaštite koje bi blokirale negativnu energiju, prenosi tabloid "Krone Zeitung", prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

BolnicaBec
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.