22.4.2018. 11:15
0
Letjelica se približila kraljevskoj palači u Rijadu, osiguranje otvorilo vatru
Sigurnosne snage postavljene oko kraljevske palače u Rijadu, prijestonice Saudijske Arabije, oborile su sinoć dron koji je prišao previše blizu rezidenciji.

Portparol policije u Rijadu rekao je da su snage na kontrolnom punktu primijetile dron i "reagirale prema naređenjima". Pokrenuta je istraga radi utvrđenja identiteta osobe koja je upravljala letjelicom.

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko videosnimaka u kojima su zabilježeni događaji koji su unijeli dosta konfuzije jer prvobitno nije bilo poznato mnogo informacija, što je ostavilo prostora za špekulacije.

Na snimcima su vidna i policijska i vozila hitnih službi s upaljenim rotacijama dok se u pozadini čuje pucnjava.

Prema informacijama, kralj Salman nije bio u palači u vrijeme incidenta, prenosi Blic.rs.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.