12.6.2018. 8:33
0
Trumpov glavni ekonomski savjetnik doživio srčani udar
Nekoliko minuta prije historijskog susreta na vrhu s Kim Jong-unom, američki predsjednik Donald Trump objavio je u poruci na Twitteru da je njegov glavni ekonomski savjetnik doživio srčani udar.

"Naš veliki Larry Kudlow koji je naporno radio na trgovini i na privredi, upravo je doživio srčani udar. Sada je u bolnici Walter Reed", blizu Washingtona, napisao je Trump bez drugih pojedinosti o zdravstvenom stanju svog savjetnika.

Kudlow (70) je u nedjelju stao u obranu Trumpove odluke da ne prihvati zajedničku izjavu G7, kritizirajući oštro kanadskog premijera Justina Trudeaua i optuživši ga da je kriv za neuspjeh susreta sedmero čelnika najrazvijenijih zemalja svijeta, prenosi SEEbiz.

Justin Trudeau je "održao konferenciju za novinare i rekao da Sjedinjene Države vrijeđaju", izjavio je Kudlow ocijenivši da je kanadski premijer "zabio Americi nož u leđa".




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.