19.6.2018. 17:42
0
Macronov ukor tinejdžeru širi se društvenim mrežama
Video snimak u kojem francuski predsednik Emmanuel Macron strogo kori tinejdžera koji ga je oslovio nadimkom brzo se proširio društvenim mrežama.
Mladić je na jučerašnjoj svečanosti 78. godišnjice poziva Charlesa de Gaullea na oružani otpor nacistima Macrona upitao: "Kako ide, Manu".

Macron mu je odgovorio: "Zovi me gospodin predsjednik Republike ili gospodine".

"Na dan kada poželiš da pokreneš revoluciju, stekni diplomu i nauči da se prehranjuješ, OK? Onda možeš držati lekcije drugima", dodao je predsjednik Francuske.

Macron je na svom Twitter nalogu postavio snimak, što je danas izazvalo brojne komentare. Neki su kritikovali francuskog predsjednika da je arogantan, dok su drugi odobrili njegov zahtev za poštovanjem, piše Beta.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.