20.6.2018. 22:20
0
Bombaš samoubica usmrtio četiri pripadnika sigurnosnih snaga u Libiji
Bombaš samoubica usmrtio je četiri pripadnika libijskih sigurnosnih snaga u gradu Derna u srijedu, noseći bijelu zastavu prilikom vožnje u pravcu vojnika, saopćili su zvaničnici.

Glasnogovornik Libijske nacionalne armije (LNA) Ahmed al-Mismari, kazao je da se bijeli automobil marke Chevrolet približio vojnicima tražeći izlaz iz borbene zone, ali nakon što se približio detonirao je eksplozivnu napravu. 

Libijska nacionalna armija vodi borbe kako bi preuzela Dernu, posljednji grad u na istoku koji je van kontrole, nakon što su prošlog mjeseca pokrenuli ofanzivu protiv lokalnih snaga i islamskih militanata, prenosi Reuters.


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.