22.6.2018. 18:45
0
Orban hvali kontroverzan zakon: "Stop Soros" je fin i sofisticiran
Premijer Mađarske Viktor Orban opisao je danas paket zakona pod imenom "Stop Soros" kao "fino i sofisticirano pravno djelo", prenosi MTI.

On je u intervjuu za radio "Košut" rekao da će biti teško da bilo ko pronađe grešku u parlamentarnoj odluci koju podržava oko 80-90 posto mađarskih poslanika, prenosi Blic.rs.
 
Orban se u intervjuu dotakao i pitanja vojske, rekavši da je Mađarskoj potrebna dobro opremljena vojska bez obzira na probleme sa migracijama.

- Da se Mađarska danas suoči sa oružanom prijetnjom, njena vojska bi imala samo ograničenju mogućnost protivnapada - rekao je mađarski premijer, prenosi MTI.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.