8.7.2018. 14:48
0
Tajland: Spašena dva dječaka, još četiri će uskoro izaći
Dvojica dječaka, od njih 12, spašena su danas iz pećine na Tajlandu gdje su 16 dana bili zarobljeni. Još četri dječaka bi trebala uskoro izaći.

Dječaci su dobro, a dočekao ih je medicinski tim koji će ih pregledati i odvesti do helikoptera kojim će biti prebačeni u bolnicu udaljeno 70 kilometara od pećine, javlja BBC.

"Djeca su trenutno u improviziranoj bolnici kod pećine i pregledamo ih. Još nisu prebačena u bolnicu Chiang Rai", rekao je šef medicinskog tima Tossathep Boonthong.

Akciju spašavanja otežava jaka kiša, a tokom dana se očekuje više detalja o akciji spašavanja. 

(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.