30.7.2018. 15:33
0
Potukli se pijani turski i srpski turisti u Kušadasiju, Turčin potom bacio Molotovljev koktel na autobus iz Srbije
U ljetovalištu Kušadasi u Turskoj došlo je do tuče između turskih i srpskih turista, nakon koje je jedan Turčin bacio Molotovljev koktel na autobus sa srpskim turistima, ali niko nije povrijeđen, javlja RTS, pozivajući se na turske medije.

Turski građanin, koji je bio na odmoru u Kušadasiju, posvađao se sa grupom srpskih turista koji su bili u hotelu, nakon čega je došlo do tuče između turista koji su bili pod uticajem alkohola. 

Tuču je prekinulo hotelsko osoblje, međutim, turski državljanin je otišao do obližnje benzinske stanice i napravio zapaljive bombe od dvije prazne pivske boce. 

Bacio ih je na autobus koji je bio parkiran ispred hotela, dok je grupa srpskih turista bila unutra. Vatra je brzo ugašena, a napadač je uhapšen. 

Niko nije povrijeđen u napadu, a na autobusu je pričinjena manja materijalna šteta.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.