9.10.2018. 12:40
0
Tatin sin divljački pretukao djevojku zbog najobičnije fotografije na Instagramu
Prema policijskom izvještaju, svađa između partnera započela je nešto poslije četiri sata ujutro nakon što je momak popio lijekove protiv nesanice, četiri piva i tri četvrtine boce vina...

Brazilka Melissa Genntz (22) objavila je na svom Instagram profilu fotografije koje su nastale nakon što ju je dečko Brazilac Eric Bretz (25) divljački pretukao jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj joj se nazire dekolte, piše The Sun.

Na fotografijama se može vidjeti da je Gentz od udaraca koje je joj je zadao Bretz zadobila posjekotinu preko čela iznad lijevog oka te poveću masnicu oko lijevog oka. Gentz je također objavila fotografiju s pramenom svoje kose koji joj je Bretz navodno iščupao tokom napada.

Brazilka je policiji rekla da ju je dečko bacio na pod, udario nogom u glavu, gušio nogama koje je obmotao oko njenog vrata, te udario bocom po čelu.

- Ponovo objavljujem ovu fotografiju jer ju je moj bivši dečko obrisao bez mog znanja. Rekao je da devojke u vezi ne mogu da objavljuju na Instagramu fotografije na kojima se vide grudi - napisala je Gentz na Instagramu, gde je objavila fotografiju koja je navodno isprovocirala njenog dečka, s kojim je, jasno, smjesta prekinula vezu, piše Jutarnji list.

- Sve je počelo prigovorima na moje Instagram fotografije. Onda je prigovarao na komentare, onda na poruke koje primam. Onda me jednog dana povukao za kosu i rekao mi da moram da se pomirim s tim jer sam žena u vezi. Molim sve žene da smognu snage i hrabrosti te da okončaju zlostavljačke veze poput moje poslednje - dodala je Gentz, koja je objavila i zvučni zapis na kojem se može čuti kako joj Bretz govori da "ne prihvata muškarca koji je nad njom dominantan".

Glumica i manekenka Luiz Brunet također je objavila nekoliko fotografija povrijeđene Melisse uz riječi:

- Žene, za ime Božje, obratite pažnju na znakove. Za ljubav Božju, ujedinimo se, bilo bi vrijeme.

Gentz, inače studentkinja biologije i genetike na Univerzitetu Južne Floride, i Bretz, profesionalni vozač motokrosa i - prema pisanju "O Tempa", sin milionera i jednog od najbogatijih Brazilaca, vlasnika jednog od tamošnjih vodećih lanaca supermarketa - bili su u vezi tri mjeseca prije nego što ju je Bretz 23. septembra navodno pretukao.

Prema policijskom izvještaju, svađa između partnera započela je nešto poslije četiri sata ujutro nakon što je Bretz popio lijekove protiv nesanice, četiri piva i tri četvrtine boce vina. Gentz je tada verbalno napala Bretz, koji je potom postao nasilan, što je naposljetku dovelo do njegovog hapšenja.


On je porekao sve što mu se stavlja na teret te je dva dana nakon hapšenja pušten iz zatvora jer je platio kauciju od 60 hiljada dolara, piše Jutranji.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.