9.10.2018. 14:32
0
Nezapamćeni skandal u Moskvi: Dva poznata fudbalera pretukla političare i nevine ljude na ulici, prijeti im žestoka kazna
Dva reprezentativca Rusije, Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev, napravili su veliki skandal u Moskvi nakon što su pretukli ruskog političara Denisa Paka i njegovog prijatelja Sergeja Gaisina.

Piše: Haris Ahbabović

Fudbaleri su prije toga pretukli i jednog nedužnog prolaznika, koji se nalazio na mjestu gdje se dogodio incident.

Paka je u kafiću dobacivao fudbalerima da su preglasni, a onda su se oni sukobili s njim u kafiću. Spomenuti političar važi za jednog od najutjecajnijih ljudi u Moskvi.

Kokorin je stolicom napao visokopozicioniranog političara koji je zadobio potres mozga, a nakon indicenda Kokorinova supruga se izvinila Paku navodeći da su fudbaleri bili prepijani.

Dvojici fudbalera sada prijeti i do pet godina zatvora, a saopćeno je da ovaj skandal automatski znači da više nikada neće igrati za Rusiju.

Osim napada na političare, fudbaleri su divljali i na ulici i tukli nedužne ljude.

Inače, Kokorin igra za Zenit, dok je Mamaev član Krasnodara.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.