7.11.2018. 15:00
0
Velika tragedija u Marseilleu: Izvučeno tijelo i šeste osobe koje je poginula u urušavanju dvije zgrade
Tijelo šeste žrtve pronađeno je ispod ruševina dvije oronule zgrade koje su se srušile u ovoj sedmici u francuskom gradu Marseilleu, saopćio je u srijedu ured javnog tužioca.

Zgrade su se srušile u ponedjeljak ujutro. Spasilačke službe koje su pretraživale ruševine sada su pronašle tijela četvorice muškaraca i dvije žene.

Vlasti su prvobitno saopćile kako je moguće da je osam ljudi zatrpano pod ruševinama.

Spasilački timovi saopćili su da su se njihovi napori zakomplicirali jer su srušene zgrade destabilizirale obližnje zgrade u ulici, koja se nalazi nedaleko od istorijskog lučkog kvarta Marseillea.

Vlasti su saopćile da istražuju šta je izazvalo rušenje zgrada, koje su mještani tog kvarta opisali kao oronule i nesigurne, prenosi Reuters.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.