9.11.2018. 21:46
0
Trump: Hajde ponovo da optužimo Rusiju
Predsednik SAD Donald Trump je ironično konstatovao da bi za nedosljednosti u prebrojavanju glasova na izborima, vjerovatno, trebalo okriviti Rusiju.

“Oni, dakle, pronalaze glasove na Floridi i u Džordžiji, a izbori su bili u utorak? Hajde da optužimo Ruse i da zatražimo od predsjednika Putina da se pod hitno izvini“, napisao je Trump na Tviteru.

U Floridi i Džordžiji nastavlja se prebrojavanje glasova na izborima za guvernere, prenosi CDM. 
Kandidati iz redova demokrata zahtijevaju ponovno prebrojavanje glasova, tvrdeći da neki glasovi nisu uračunati u krajnji rezultat.




(Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.