21.11.2018. 20:44
0
Turska: Voditelj doživio srčani udar usred emisije uživo
Sukru Oytan, kojem je nedavno dijagnosticirana srčana aritmija, ugradio je pejsmejker da bi regulirao rad najvažnijeg organa.

Smatrajući da je spreman da se vrati na posao nakon ugrađivanja pejsmejkera, odlučio je da vodi emisiju na lokalnoj TV stanici u Eskisehiru.

Međutim, dok je komentirao meč druge Turske lige između Eskisehirspora i Umraniyespora, iznenada se savio i pao na sto ispred sebe.

Njegov kolega voditelj Guven Sabaz nekoliko trenutaka je gledao u njega, a kad je odlučio da provjeri je li s njim sve uredu, Oytan je pao na pod.

Na svu sreću, Oytan je preživio.

TV stanica je u saopćenju napisala kako je Oytan prebačen u bolnicu, gdje su ljekari uspjeli da ga stabiliziraju, javlja DailyMail.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.