28.11.2018. 21:03
0
Orban ugostio Chucka Norrisa: I ja sam ulični borac
Američki akcioni glumac i legenda pop kulture Chuck Norris boravio je u Budimpešti, a mađarski premijer Viktor Orban nije mogao da propusti priliku da bude dobar domaćin i ugosti teksaškog rendžera. Orban je u razgovoru sa glumcem primijetio da ga liberali mrze „više nego Donalda Trumpa“, opisujući sebe kao „uličnog borca“.

Orban je govorio o svom skromnom odrastanju u malom selu, dok je vozio Norrisa da posmatraju protivterorističku vježbu.

“Znaš da sam ja u suštini ulični borac. Nisam iz elite. Umjesto toga, potičem iz malog sela 40 kilometara odavde“, ispričao je Orban.

Norris, poznat po akcionim filmovima i serijama iz 70-ih, 80-ih i 90-ih, uporedio je mađarskog premijera sa američkim predsjednikom.

“Devedeset posto komentara o meni je negativno. Liberali me mrze“, rekao je Orban, na šta ga je Norris upitao: „Kao Trumpa?“

“Malo više od toga“, odgovorio je premijer.

Norris boravi u Mađarskoj u okviru humanitarne inicijative, prenosi CDM.



(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.