12.1.2019. 13:15
0
U stravičnoj eksploziji u Parizu povrijeđeno više od 20 osoba, među njima i petero djece
U centru Pariza je došlo do velike eksplozije. Na lice mjesta su upućena vatrogasna vozila i Hitna pomoć.

U požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u mjestu Obervilije kod Pariza povrijeđeno je više od 20 ljudi, među kojima petero djece. Od povrijeđenih je 12 u kritičnom stanju.

Eksplozija je raznijela sve, ostaci namještaja, kamenje i staklo su svuda po ulici.

Na društvenim mrežama su objavljene slike na kojima se vidi da je pričinjena ogromna šteta. Kako javlja "Le Parisien", do eksplozije je, najvjerovatnije, došlo u jednoj pekari, a mogući uzrok je plin, prenosi Avaz.ba. 

Na ulici ispred zgrade mogu se vidjeti veliki komadi fasade, betona i drugih stvari koje su uništene u eksploziji. Nekoliko automobila je, također, uništeno.



(Lejla Trle)

PozarPariz
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.