8.2.2019. 11:40
0
Monstruozno ubistvo: Žena mu se vratila pijana iz provoda, a kada je namirisao muški parfem odlučio da je izbode i zadavi
Anastasija Orlova (27), majka troje djece iz Tambova u Rusiji, pronađena je mrtva na podu svoje porodične kuće sa velikim brojem ubodnih rana, kao i s kablom telefona kojim je davljena i nakon smrti, prenosi Dnevni Avaz.

Kako se navodi, nju je ubio suprug (26) u napadu ljubomore, koji je, nakon što ju je izmasakrirao, pozvao policiju i Hitnu pomoć. 

Prema izjavi koju je dao policiji, nesretna žena se tu večer pripita vratila iz provoda dva sata poslije ponoći i on je tom prilikom na njoj namirisao tragove muškog parfema. U trenutku ubistva s njima u kući su se nalazili sinovi, dok je kćerka bila kod rođaka.

- Rekao nam je da je bila pijana i da je nanjušio tragove parfema na njoj. Tada je uzeo nož i počeo da je ubada pred njihovim sinovima. Zatim ju je gurnuo na pod i počeo je da je davi kablom i udara pesnicama. Kada je shvatio šta je uradio, pozvao je nas i Hitnu pomoć, kao i ženinu majku, kojoj je saopćio kako misli da joj je ubio kćerku. Mi smo prilikom dolaska zatekli dječake kako kleče kraj majke i plačući pokušavaju da je probude - rekao je izvor iz policije, dodavši da se muškarac nalazio kraj tijela gdje je mirno brisao krv koja se nalazila kraj tijela ubijene.

Stariji detektiv Aleksandar Šerbakov izjavio je tokom rekonstrukcije zločina da su dječaci sve vidjeli, kao i da zbog toga imaju problema sa spavanjem.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.