11.2.2019. 13:19
0
U Austriji porodična svađa kulminirala ubistvom: Bosanca nožem izbola supruga
Tridesetosmogodišnja žena, državljanka Austrije, u subotu je u stanu zgrade u 23. bečkom okrugu Liesing kuhinjskim nožem više puta izbola 40-godišnjeg supruga, državljanina BiH.

Kako prenose austrijski mediji, tragedija se dogodila oko 14 sati. Zločinu su svjedočili 18-godišnja kćerka i 11-godišnji sin bračnog para.

Kćerka je pozvala Hitnu pomoć, koja je povrijeđenog prevezla u bolnicu. I pored nadljudskih napora doktora, 40-godišnjak je preminuo istog dana u 17.15 sati.

Utvrđeno je da je zadobio više ubodnih rana. Austrijanka je uhapšena nedugo nakon zločina. 

Tokom kriminalističke obrade ona je policiji izjavila da je bila žrtva porodičnog nasilja. Tvrdila je da je suprug, navodno, više puta fizički napao kćerku i nju, piše Avaz. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.