8.3.2019. 10:42
2
Uznemirujući snimak koji je šokirao Grčku: Huligani Olympiakosa brutalno pretukli 22-godišnju navijačicu Panathinaikosa, pa je onda izboli
Grčka je u šoku nakon što se na internetu pojavio snimak brutalnom premlaćivanja navijačice Panathinaikosa od strane huligana koji su pristalice Olympiakosa.

Piše: Haris Ahbabović

Napad na 22-godišnju djevojku se navodno desio u februaru, a na samom početku je tretiran kao pokušaj pljačke. Kada su se huligani hvalili da su pretukli djevojku i kada je video osvanuo na YouTubeu, stvari su se onda promijenile.

Nakon brojnih udaraca izboli su je i nožem, a svi oni koji su pogledali video ostali su u šoku. Na snimku se čuje i zapomaganje nesretne djevojke koja je u krvi ležala na tlu dok su je huligani šutali.

Grčka javnost je zgrožena i očekuje da počinioci budu što prije pronađeni. Napadačima prijete ozbiljne kazne. Kada su shvatili da nije dobro po njih što su snimak postavili na internet, ubrzo su ga izbrisali, ali je već bilo kasno.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.