16.4.2019. 14:25
0
Nova šokantna naslovnica "Charlie Hebdoa" nakon požara u kojem je izgorio kultni Notre Dame
Twitter
Francuski satirični časopis "Charlie Hebdo" posvetio je naslovnu stranu požaru koji je zahvatio Notre Dame u ponedjeljak popodne, u kojem je potpuno izgorio krov katedrale, prenosi Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Ni ovoga puta nije izostala satirična nota sedmičnika, koji je od danas dostupan na trafikama širom zemlje.

Najnoviji crtež magazina "Charlie Hebdo" prikazuje hrabru paralelu između koraka koje predsjednik Emmanuel Macron priprema i vatre koja je opustošila katedralu, piše francuski "Le Figaro".

Na njemu se vidi karikaturno lice predsjednika, s okrutnim osmijehom, dok mu se na glavi nalazi kruna Notre Damea u plamenu. Oko njih je crvena pozadina. Još nema zvaničnih reakcija na kontroverznu naslovnicu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.