23.5.2019. 12:35
1
Slobadan Miljuš koji je suprugu u SAD-u palicom pretukao na smrt poručio: Njen otac zna zašto i ne kajem se
U razgovoru putem videolinka s novinarkom kanala FOX5, Slobodan Miljuš (37), iz Like, objasnio je mnogobrojne razloge zašto je bejzbolskom palicom brutalno ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun, za što uopće ne pokazuje nikakve znakove kajanja, piše Blic.

"Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga. Mnogo je razloga zbog kojih sam to napravio – nikada nije bila kod kuće, nije vodila računa o djeci, sve sam ja radio… Da njezin otac nije zabadao nos gdje ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo. Morao sam mu se osvetiti, a kada bude gledao vijesti, znat će zbog čega", rekao je.

Kako navodi Blic, Slobodan je na pitanje novinarke je li on ubio Zvjezdanu prvo odgovorio potvrdno i da se zbog toga ne kaje, a onda je naveo navodne razloge koji su ga potaknuli na taj čin.

"Lagala je o mnogim stvarima. Lagala je o varanju, nikada nije vodila računa o djeci, stalno je bila izvan kuće, stalno je radila, radila, radila… Ja sam se bavio i kućnim poslovima, prao sam suđe, kuhao…", požalio se Slobodan.

U jednom je trenutku rekao kako se brine za svog 13-godišnjeg sina koji ga je zatekao nakon ubistva i pozvao policiju.

"Jako sam zabrinut za njega. Volio bih da nije vidio ništa od toga, ali je vidio. Ništa se od ovoga ne bi dogodilo da njezin otac nije gurao nos u stvari koje ga se ne tiču. Sada djeca rastu i bez svog oca", kazao je Slobodan.

Na pitanje je li to ubistvo bilo osveta Zvjezdaninoj porodici, rekao je da nije riječ o tome, već o osveti njezinom ocu.


Žrtvina sestra: Laže, naš otac je divan čovjek

Nakon što je čula šta je Slobodan govorio o njenom ocu, Zvjezdanina sestra kazala je za FOX5 da je Slobodan monstrum i da sve laže. Također je rekla da je njihov otac divan čovjek i da je pomagao Zvjezdani i Slobodanu u zajedničkom životu.
Povodom stravične tragedija oglasio se i Zvjezdanin prijatelj i kolega Jeremay Hamilton, koji je kazao da se za Zvjezdanom intenzivno družio i radio kao agent za prodaju automobila protekle dvije godine.

- Vjerujem da je ona željela da bude što dalje od njega. Ponekad je dovodila i djecu na posao. Da nije bilo nje, ja nikada ne bih postao agent kakav sam danas. Znam da su pokrenuli postupak za razvod - ispričao je Zvjezdanin kolega i prijatelj.

Pdosjećanja radi, stravično ubistvo dogodilo se u Las Vegasu u Americi. Slobodan Miljuš (37) krvnički je pretukao svoju suprugu Zvjezdanu Bencun, a ona je podlegla stravičnim povredama u bolnici. Da tragedija bude još veća, ubistvu je svjedočio njihov stariji sin (13).




(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.