22.7.2019. 17:33
0
Ušunjala se uporodilište da bi ubila vlastito dijete: Vjerovatno jedna od najgorih stvari koju detektivi mogu mogu vidjeti
Mlada majka je optužena da je rodila zdravog dječaka u kalifornijskoj bolnici, a zatim ga je zadavila dan kasnije u porodilištu sa svojim dečkom.

Doktori u medicinskom centru St. John u Oksnardu uložili su sve napore da ožive Babija Diega u petak prije nego što su ga proglasili mrtvim, izvještava “Los Angeles Times”.

Policajac Brendon Ordelhayde je rekao da su majka, 20-godišnja Andrea Toralba i njen dečko, 21-godišnji David Vila, rekli istražiteljima u petak ujutro da su gušili Babia Diega dok nije bio u nesvijesti, piše list.

Toralba i Vila su rođeni u Meksiku; njihov status državljanstva bio je nejasan.

Toralba navodno nije željela bebu, a Vilj nije bio otac dječaka. Vilja je bio radnik u poljima. Oboje su sada u zatvoru.

– Mogu vam reći da je ovo vjerovatno jedna od najgorih stvari koju detektivi mogu mogu vidjeti, još uvijek pokušavamo shvatiti šta se dogodilo. – rekao je policajac Ordelhayde, prenosi “Espreso“.


(Admir Oručević)

UbistvoSAD
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.